регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

4 любопитни факта за новото гадже на Тейлър Суифт

Джо Алуин - „следващото голямо нещо“

4 любопитни факта за новото гадже на Тейлър Суифт
Снимка: Instagram

След раздялата си с Том Хидълстън, с който имат 10 години разлика, Тейлър явно се ориентирала към партньор на нейната възраст.

 

 

Ако не знаете кой е Джо Алуин, сега ще разберете. 26-годишният нов британски актьор отскоро добива популярност покрай новото си гадже  – световноизвестната Тейлър Суифт.Но не можем да отречем, че младият актьор определено е заслужил звездния си шанс.

 

Нещата между Джо и Тейлър явно стават сериозни, защото певицата наела къща в северната част на Лондон, където двамата могат да се отдават на любовта си.

 

Ето няколко интересни факта за новата тръпка на Суифт:

 

1. Джо Алуин е добре образован.

 

Той е завършил „The City of London School”, като възпитаници на учебното заведение са също Даниъл Радклиф (Хари Потър) и Скандар Кейнс от „Хрониките на Нарния“.

 

По-късно записал английски и драма в Университета в Бристол, а след това започнал да следва в „Royal Central School of Speech and Drama”. Алуин завършил през 2015 с отличие.

 

 

2. Той получи първата си роля през 2016

 

През последната си година на обучение, Алуин играе главната роля във военната драма на режисьора Анг Лий - „Billy Lynn’s Long Halftime Walk”. А след речта му, холивудски репортер го нарече „следващото голямо нещо“.

 

3. Алуин все още живее с родителите си

 

Джо сподели в интервю, че все още живее с родителите си (психотерапевт  и документалист), и скоро нямал намерение да се изнася.

 

4. Новата звезда работи в средите на Тейлър

 

Освен че позира с Гиди Хадид за Vogue, през септември 2016, Джо ще играе любимия на Ема Стоун в предстоящата драма „The Favourite”.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...