.

Кристен Стюарт: „Здрач“ ме направи такава, каквато съм

Актрисата е благодарна за ролята

Кристен Стюарт: „Здрач“ ме направи такава, каквато съм
Снимка: Instagram

27-годишната актриса участва като Бела Суон във филмовата поредица „Здрач“. Героинята в свръхестествената и романтична история е влюбена във вампира Едуард Кълън, който играе Робърт Патинсън.

 

Кристен Стюарт често казва, че се чувства късметлийка за възможността да бъде част от подобен проект.

 

 

„Всяка нова част от поредицата, в която съм участвала, ме оформи по такъв забележителен начин. Знам, че отстрани може да не изглежда така, но аз съм инвестирала много и наистина обичам тази роля. Късметлийка съм с подобен опит“.

 

„Не поглеждам назад в живота си, за да се запитам: „Какво означава това?“ Научих много от филма и той ме направи такава, каквато съм“, споделя Стюърт.

 

 

Актрисата беше много изненадана, че са минали четири години от премиерата на последната част на сагата: „Breaking Dawn Part 2”.

 

Междувременно Робърт Патинсън, с който Кристен имаше връзка, споделя, че след края на поредицата през 2012 се чувства много по-спокоен, вече не е обвързан с персонажа и може да поема по-задоволителни решения в кариерата си.

 

„Чувствах се като малко птиче, което трябва да бъде защитавано от външния свят и мразех това“.

 

„Харесваше ми да има хора около мен, които да казват какво наистина мислят“.

 

„Държа мениджърите ми да изказват мнение, ако смятат, че взимам грешни решения. Мразя фалша, който върви с бизнеса понякога“, споделя актьорът.

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...