регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Руби Роуз имала трудно детство

Моделът и майка й едва свързвала двата края

Руби Роуз имала трудно детство
Снимка: Instagram

Звездата от „Orange Is The New Black” признава, че като малка използвала един билет да гледа колкото може повече филми, защото нямала телевизор у дома.

 

Тя казва: „Нямах готини дрехи и дори нямах телевизор, но си мислех, че това е нормално и просто трябва да бъда малко по-креативна“.

 

 

„Спомням си, че гледахме „Флинстоун“ и „Титаник“, промъквайки се в други прожекции, след края на тази, за която сме си купили билети. Опитвахме да гледаме колкото можем повече филми“, казва Руби.

 

 

Това били трудни времена за нея и майка й, но двете жени получавали помощ от местната църква.

 

Тя добавя: „Свещеникът помогна на мама да наеме къща за $200 на месец, което беше много важно за нас в този труден момент“.

 

 

„В замяна аз помагах понякога там, а майка ми аранжираше цветя. Това беше много свободна и духовна църква и обичах да пея в нея“.

 

 

„Но в един момент спрях да посещавам хора там. Тъжно ми е, че го направих – това беше важна част от живота ми“, споделя моделът.

 

Руби Роуз иска да покаже на света, че църквата не навсякъде е толкова безсърдечна и комерсиална.

 

 

Има страни, където тя наистина помага на бедните, социално слаби семейства и на хората, които са объркани и търсят подкрепа.

 

 

Въпреки липсата на баща, Руби споделя, че той не й е липсвал, защото в семейството имало други бащини фигури, на които да разчита:

 

„Не ми липсваше баща - дядо и чичовците ми са невероятни, а майка ми беше страхотна“, казва Руби Роуз.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...