.

Дуейн Джонсън - Скалата ще става президент

Скалата обмисля да оглави народа на САЩ

Дуейн Джонсън - Скалата ще става президент
Снимка: Instagram

Актьорът от 'Jumanji: Welcome to the Jungle' смята, че ще получи подкрепа от американския народ и ще стане лидер.

 

Бившият кечист опитвал да научи колкото може повече за политиката, за да не се излага в Белия дом.

 

 

Той споделя: „Не мога да правя и двете – да участвам във филми и да бъда президент. Всъщност, като погледнем 2018 и моите планове, ще видим, че целите са насочени към 2019 и 2020, но най-задълбочени са за 2021, което ще рече, че реалистично погледнато ще се случат през 2024“.

 

Дуейн бил привърженик както на републиканската, така и на демократическата партия в миналото, но сега ще се кандидатира като независим.

 

 

Той казва: „Всичко започна като на шега. Никога не съм се бил в гърдите, че ще направя нещо подобно, но след като тази история стана популярна, разбирам, че американския народ наистина е готов да ме подкрепи. Вслушах се в думите им и помислих над това. Тъй като политиката не е моята професия, имам нужда да науча много. Също като повечето граждани, не съм доволен от управляващите“.

 

После Дуейн добави: „Грижа ме е за нашата страна, както и да хората – особено сега. Важни са свестните хора, характерът и управлението“.

 

Ако наистина 45-годишната звезда от WWF и 'Fast and Furious' възнамерява да направи тази крачка и да се кандидатира за президент, той ще срещне конкуренция в лицето на друга холивудска звезда.

 

 

Джордж Клуни, страстен привърженик на демократическата партия, отдавна е хвърлил око на Белия дом.

 

По-рано тази година той каза: „Дали искам да съм следващия президент? О, звучи забавно. Може ли просто да кажа, че може всеки да стане следващия президент. Моля ви“.

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...