.

Тейлър Суифт помага на бременна да си купи дом

Бездомната жена е безкрайно благодарна

Тейлър Суифт помага на бременна да си купи дом
Снимка: Instagram

Изпълнителката на 'End Game' казала на своята фенка Стефани хубавата новина зад сцената на неин концерт в Манчестър. Стефани останала без дом, а нейният приятел Матю загубил работата си и всичко това, точно когато научила, че е бременна.

 

В пост на стената на Тейлър Суифт, Стефани написа: „Размишлявам върху тази история от известно време. Най-накрая реших да ви кажа за всичко, което Тейлър направи за мен снощи. Това, което не знаете е, че през последните 8 месеца от бременността ми аз бях бездомна“.

 

„Дългата история започва с това, че апартаментът ни беше конфискуван след здравословни проблеми, които имахме и загубихме всичко“.

 

 

„Като допълнение Матю изгуби работата си. Майка ми каза на Тейлър за случилото се и я помоли да ме поздрави в нейното шоу“.

 

„След концерта, Тейлър ни покани в нейната гримьорна и ми каза: „Стефани, ти си в живота ми от дълго време и никога не си ме молила за нищо. Ако ми беше казала какво става щях да ти помогна, но ти не го направи. Майка ти ми каза...“

 

Снимка: Instagram

 

„Тя ни помогна да си купим дом и всичко, от което имаме нужда за бебето. Тейлър каза: „Искам да се радваш на детето си и да не се тревожиш за всичко това“.

 

Стефани благодари на Суифт за щедростта й и признава, че винаги я е обичала. Тя добавя: „В онази нощ тя ми подаде ръка и ме накара да полетя от щастие. Същото, което прави от 12 години. Ще я обичам завинаги“.

 

 

По-рано Тейлър призна, че не е могла да мечтае за по-добра година: „Не можех да си представя по-хубава година и всичко е благодарение на вас. Благодаря за всички пожелания за рождения ми ден. Нямам търпение да видя какво е да си на 28. Ще се видим на турнето“.

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...