.

Щастливи ли са Дженифър Анистън и Джъстин Теру?

Двойката обича да се забавлява, но често е разделена

Щастливи ли са Дженифър Анистън и Джъстин Теру?
Снимка: Instagram

Анистън и Теру отпразнуваха новата година в Cabo San Lucas, Мексико, след като бяха разделени в различни щати заради професионални ангажименти.

 

Източник казва: „Двамата са открили как да бъдат щастливи, по начин, който работи за тях. Тя се чувства добре с Джъстин.. Раздялата заради ангажименти не може да попречи на отношенията им, дори помага. Те се обичат и уважават, въпреки че прекарват много време разделени. За тях това е здравословно“.

 

 

„Джъстин често остава за няколко дни в Ню Йорк сам. Когато той е там, Дженифър излиза с приятели и се забавлява. А когато е в Лос Анджелис това е много специално време за тях. Те имат много приятели и излизат често, изглеждат много щастливи. Като не се виждат всеки ден сякаш меденият месец продължава вечно“.

 

 

Близък на двойката казва: „Джен и Джъстин отпразнуваха новата година с приятели. През последните дни те се насладиха на слънчевото време в Кабо. И двамата изглеждат чудесно и са много щастливи“.

 

 

По-рано Анистън сподели: „Той краде шампоана ми, пастата ми за зъби.. какъвто и продукт да сложа на лицето си, той иска да го изпробва. Той е много заинтересован от външния си вид, което всъщност ми харесва. Харесвам поддържаните мъже“.

 

Дженифър и Джъстин нямат деца, след многобройни опити актрисата успя да забременее, но загуби детето си по време на бременността миналата година.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...