.

Кой е отнел девствеността на принц Чарлз?

Аманда Бари била помолена да стори това

Кой е отнел девствеността на принц Чарлз?
Снимка: Instagram

Звездата от ‘Coronation Street’ направи неочаквано разкритие. Аманда сподели, че преди години била помолена от Джеймс Робъртсън Джъстис (приятел на принц Чарлз) да го посвети в тайните на секса.

 

 

Това се случило по време на обучението на Чарлз в Шотландия, а услугата, която Аманда трябвало а направи била наречена от Джеймс ‚извънреден комплимент‘.

 

Не е ясно какво е наложило нуждата от обучение на принца, но явно младата по онова време Бари се е справила добре предвид похотливия му характер.

 

 

Тя споделя: „В началото той определено беше много срамежлив. По-късно разбрах, че Джеймс е един от осемте души, които били избрани да помогнат във ‚въвеждането на мъжете от семейството в живота на възрастните‘.

 

 

„Избраха мен, бях подходяща. Джеймс каза, че търсят хора, които имат опит. Ако нещата минат добре щях да бъда един вид компаньонка – не гадже, а някой, който е на заден план. Той каза: „Те (кралското семейство) не могат да навлязат в живота без подкрепа“. Беше привилегия и нямаше предложено заплащане“.

 

Но Аманда, която се обяви за лесбийка, когато навърши 67 и се ожени за Хилари Бонер, отказала предложението, защото не искала да се замесва в това.

 

 

 

Сега, когато тя е на 82 години, актрисата споделя: „Това, което ме отказа беше, че той предложи да сложа къси панталони и да отида на лов. Не можех да си се представя, аз с моята перука и изкуствени мигли, облечена в къси гащи и да газя в блатата.

 

Освен това се очертаваше да се срещна с кралицата на закуска. Какво щеше да каже тя? Е, Аманда, как беше? Също така Чарлз беше много млад и това можеше да се окаже болезнен опит за него, а аз да бъда обвинена. Трябваше да откажа“.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 6 години
0
2
!
Отговори
може да е баба Му Камила
Страница 1 от 1