.

Анджелина Джоли със сериозна травма

Актрисата паднала на ски

Анджелина Джоли със сериозна травма
Снимка: Instagram

42-годишната Джоли и 11-годишната й дъщеря Шайло претърпели ужасен инцидент по време на семейна почивка на езерото Тахо, в планините Сиера Невада, Калифорния.

 

 

Това се случило малко след Коледа и въпреки че ръката й все още е обездвижена, Анджелина вече е много по-добре. Малката Шайло казва: 'Мама беше много благодарна на хората, които й помогнаха'.

 

Беше труден момент за Джоли, след като наскоро се раздели със съпруга си Брад Пит, от който има още 5 деца – Мадокс (16), Вивиан (12), Пакс (13), Захара (12) и Нокс (12).

 

 

Тя каза: 'Помагат ми много. Толкова добър екип сме. Те са най-добрите приятели, които съм имала. Никой през живота ми не ме е подкрепял толкова.. Но не е лесно. Ситуацията е много болезнена, искам само здраве за семейството си. Те са възстановяват'.

 

'Никога не съм очаквала, че ще бъда някой, който всички останали ще разбират и харесват. И това е чудесно, защото знам коя съм аз и моите деца също знаят', добавя Джоли. След раздялата с 54-годишния актьор, тя и децата са наели къща за девет месеца, докато се преместят в новия си дом в Лос Анджелис.

 

 

Тя признава, че не е било лесно да открие подходящо място, което да се превърне в новия им дом: 'Отне ми няколко месеца да осъзная, че наистина трябва да го направя. Че трябва да открия нов дом за нас'.

 

'Децата трябва да имат дом. Нов дом. Предстоят ни много нови изживявания. Това е чудесно. Чудесно и има светлина, а ние имаме нужда от нея', добавя Джоли.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...