регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Мадона живее в хотел

Певицата избрала децата й да учат в Лисабон

Мадона живее в хотел
Снимка: Instagram

59-годишната певица и нейните най-малки деца Дейвид (12) и Мърси (11), както и 5-годишните близнаци Естър и Стела живеят отскоро в луксозен хотел в Лисабон.

 

 

Причината за това решение е, че Дейвид тренира усилено футбол и мечтае да направи кариера в популярния спорт и сега семейството е намерило по-уютна база под формата на пищно имение.

 

Сградата представлява хотел-бутик с 12 стаи, басейн и много интересна архитектура. Имотът ще бъде нает за година, а след това ще може да бъде купен, ако Мадона все още иска семейството да живее на това място.

 

 

Мадона казва: 'Това е експеримент. Исках да почувствам друга култура, музика и изкуство и това е феноменално'. Певицата е притеснена, че нейната слава ще попречи на децата й да растат нормално, защото връстниците им винаги ще ги питат за нея.

 

 

'В момента учат в Лисабон и непрекъснато се чудят защо всички ги питат дали майка им е Мадона. Повечето ми деца са израснали, гледайки ме в концерти, но близнаците не знаят много за моята кариера. Има песни, които едва сега чуват за първи път и това беше много интересно за тях', споделя звездата.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...