регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Брад Пит ходи на терапия

Актьорът не може да преживее раздялата

Брад Пит ходи на терапия
Снимка: Instagram

54-годишният актьор имал проблеми с алкохола, но порокът вече е под контрол, защото искал да бъде по-добър баща на петте си деца.

 

 

След скорошния развод, той тръгна на терапия, защото преживява раздялата с Анджелина Джоли много тежко. Профилът му в Instagram е пълен с общи снимки с бившата му съпруга.

 

'Той ходи на терапия всяка седмица и е много вдъхновен над това да се учи на нови неща и да се усъвършенства', споделя източник.

 

 

 

Звездата от 'World War Z' предпочита да запази нещата, които се случват там за себе си, а някои от срещите със специалиста той провежда и с децата си.

 

Близък на актьора казва: 'Брад не излиза навън с децата си, а седят вкъщи. Но определено иска да прекарва повече време с тях. 'Той предпочита да се чувства сигурен в дома си, там намира спокойствие и вътрешен мир. Има проекти около къщата, постоянно обновява и променя обстановката'.

 

След края на брака си, Брад намира утеха при стари приятели, някои от които Дейвид Финчър и Джен Блек, с които посещава галерии и концерти.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...