.

Най-добрите ски курорти в света

Които трябва да посетите

Най-добрите ски курорти в света
Снимка: Instagram

Когато стане студено, феновете на зимните спортове с нетърпение подбират къде да прекарат няколко дни, наслаждавайки се на снежната покривка.

 

Интересно е да научим кои са едни от най-добрите ски писти в целия свят, където любителите на зимните спортове могат да се насладят на добри условия, невероятна природа, качествено обслужване и вкусна храна.

 

Ако жадувате за планината през деня и топла нощ до огъня, тогава погледнете кои са нашите 6 топ селекции.

 

А за да разгледате снимки на невероятните планински курорти, посетете нашата галерия:

 

 

 

Банф, Канада


Много малко ски ваканции могат да се сравнят с тази, която ви очаква в Банф. Той е така популярен сред скиорите, както Уелоустоун е сред националните паркове.

 

Банф е обект на ЮНЕСКО за световно наследство. С панорамен изглед към живописните гледки и горещи извори насред снега, той е чудесен избор за незабравима ски ваканция.

 

 

Парк Сити, Юта

 

На 45 мин от Солт Лейк Сити се намира този завладяващ, исторически ски град. Мейн Стрийт има очарователна атмосфера, изпълнена с цветни, стари сгради и невероятен дух. Пистите са наистина красиви, с различна трудност и достъп до други каньони и долината Deer.

 

 

 

Зермат, Швейцария


Незабравимо красиво място в Алпите – Зермат е един от най-популярните швейцарски градове по основателна причина, особено в снежните вълнения.

 

С вкусна храна в старинни барове – това е столицата на хранителните шедьоври, перфектна за презареждане след дълъг ден на пистата.

 

 

 

Аспен, Колорадо

 

Класически, американски ски град. С избор от четири перфектно поддържани ски писти, известни с името Aspen Snowmass, той има чудесни планински маршрути.

 

В подножието на планина Аспен се намира старият миньорски град, където се добивало сребро. Той създава уютно, топло настроение.

 

 

 

Нисеко, Япония

 

Най-известният ски-курорт в цяла Япония. Нисеко се намира на северния остров Хокайдо и е известен с целогодишната снежна покривка и многото чуждестранни посетители, които обичат приключенията.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...