регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Топ 10: Най-зловещите неща, които са казвали деца

Какво ли знаят децата?

Топ 10: Най-зловещите неща, които са казвали деца
Снимка: Pixeles

Въпреки че децата се смеят, това не значи, че всичките им мисли са така чисти и мили като лицата им. Ще видите някои от най-зловещите изказвания на деца.

 

Всичко започна, когато писателката Mikki Kendall се обърна към своите последователи: "Хора, кое е най-странното или страшно нещо, което детето ви в казвало?"

 

Отговорите, които последваха могат да уплашат всеки:

 

1. "Когато синът ми беше на 3, започна да пее стара полска песен, която пееше майката на съпруга ми. Тя почина преди сина ми да се роди. Ние не сме му я пели никога".

 

2. "Дъщеря ми претърпя мозъчна операция, когато беше на 11 седмици и беше в кома 3 дни. Когато започна да говори, всеки път когато валеше, тя казваше: "Мирише на Бог".

 

3. "Малкият ми брат все говореше за синята къща, където живеели "другите" му баба и дядо. Всеки път му казвахме, че си въобразява, но един ден той много настояваше да ни заведе там. Този малък 5-годишен психо даваше на майка ми напътствия в продължение на 45 минути. Минахме покрай 4 градчета и накрая стигнахме до изоставена синя къща".

 

4. "Тръгвайки си с моята 2-годишна дъщеря от гробищата, тя ми каза: "Мамо, кой е този мъж с червеното яке, който идва към нас? Той ни маха, иска да си говорим". Тя започна да маха също.."

 

5. "Когато дъщеря ми беше на 5 тя каза, че аз съм най-добрата майка, която е имала. Аз казах, че съм единствената, която е имала, а тя отговори: "Не, ти си третата, но те харесвам най-много".

 

6. "С дъщеря ми играехме на криеница в гората, когато беше на 7. Беше доста тихо. Тя се смееше, а изведнъж стана ужасно сериозна и изкрещя: "Гората иска жертва".

 

7. "Моята племенница започна да повтаря, че е момче щом вече можеше да говори. Майка й помисли, че е транс и започна да чете за това. Един ден, когато малката каза: "Аз съм момче. Аз БЯХ момче. Липсва ми сестра ми". Когато започна да говори свободно, тя обясни: "Аз съм момче. Сестра ми се грижи за мен. Ние ходим до фабриката всеки ден - там правят бутони. Говорим испански". После извика: "Аз съм мъртъв!" По-късно разказа, че е сгазена от кола..

 

8. "1991 година. Работех в педиатричен кабинет. Правех скенер на 5 годишно дете. То ме погледна и каза: "Брат ти ме спаси в пустинна буря". Изтръпнах! Брат ми беше в Ирак".

 

9. "Като дете се събудих през нощта, защото висок мъж ме гъделичкаше по крака. Бях твърде уплашена, за да крещя, а после родителите ми не повярваха. Имала съм по-голям брат, който е починал преди да се родя. Аз спях в неговата стая и неговите играчки често се включваха през нощта".

 

10. "Замествах учителка в друг клас, когато едно малко момиче се затича към мен, сочейки корема ми и каза: "Там има малко бебе! Там има малко бебе!" Бях бременна във втория месец, но не бях казала на никого!"

 

Снимка: Pixeles


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...