регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Има ли шанс България да спечели Евровизия?

Има ли шанс България да спечели Евровизия?
Снимка: Bulgaria ON AIR

Утре е големият финал на песенния конкурс Евровизия и точно в 22:00 часа българите ще затаят дъх пред екраните в очакване на нашите представители.

 

Има ли смисъл от този конкурс, след като всяка година се коментират политически и икономически интереси? Какви са шансовете ни за победа – коментират в предаването „Околосветско“ по Bulgaria On Air музикантите Тодор Георгиев – Тоши и Петър Писарски.

 

„Това не е българска песен, не е български продукт. Дори изпълнителите вътре са под наем.“, коментира Петър Писерски от група Атлас.

 

През последните години представителите ни обаче се добират до все по-челни места в музикалната надпревара. Напипа ли България формулата за успех?

 

„Не можем да кажем на черното бяло. Миналата година бяхме втори. През последните години пращаме все именити изпълнители. Сега намерихме начин да въздействаме на хората.“, сподели Тоши.

 

Колкото и да са талантливи музикантите обаче политиката сякаш винаги играе роля в мащабни конкурси като този. Скандалите около Евровизия винаги са вървели ръка за ръка с формата.

 

Печелят ли политически и икономически удобни „играчи“ и има ли шанс България?

 

„Ако има година, която да е политически удобна за България, то това е тази година. Това е огромна реклама за страната победител.“, коментира в „Околосветско“ Тоши. 

 

 
 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...