регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Как звучи "Песента на тишината" и кога изпадаме в "Безвремие"?

Един от най-емблематичните за родната сцена дуети с нова песен и чисто нов албум

Как звучи
Снимка: Bulgaria ON AIR

Дует "Авеню" и обичаните Боби и Заки се вслушват в това какво има да каже тишината и отнасят меломаните в света на "Безвремието", за да ги спаси от шумното и забързано ежедневие.

 

За тишината като начин за "презареждане на батериите" и новия си албум - в предаването "Околосветско" по Bulgaria On Air гостуват музикантите Борислав Иванчев - Боби и Велизар Соколов - Заки. 

 


Проблемите с българската музика също не останаха настрана. Популярният дует призова за повече родна продукция в медиите. Само преди дни бе организиран поредният протест на наши изпълнители пред НДК - точно под носовете на европейските лидери, които пристигнаха в столицата за ключовата среща в рамките на българското европредседателство.

 

Припомняме, че българските изпълнители внесоха и предложение в Народното събрание за квоти за българска музика. Ще реши ли това проблемите? 

 


"Квотите не са панацея. Трябва да се направи цял пакет от мерки, които много добре да поставят обществената функция на медиите.", коментира Велизар Соколов - Заки. 

 


Новото парче "Песента на тишината" е част от албума "Безвремие", който ще бъзе представен официално пред публика на 1 юни в София. Феновете на дует "Авеню" ще чуят и някои от най-емблематичните им парчета.

 

 
 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...