.

Дъщерята на Пинк получи 100 долара за изваден зъб

Те са подарък от бащата Карли Харт

Ивета Иванова
Дъщерята на Пинк получи 100 долара за изваден зъб
Снимка: Instagram

Дъщерята на Пинк - Уилоу, получи 100 долара като награда от баща си, затова че е успяла сама да извади свой разклатен млечен зъб.

 

Съпругът на Пинк, Карли Харт, се похвали сам, като качи снимка на 7-годишното момиче, което в едната си ръка държи извадения зъб, а в другата - банкнота от 100 долара. Той се пошегува, като написа, че дъщеря му е бъдещ главен инвестиционен банкер и че това са парите, който той е изхарчил по най-добрия възможен начин.

 

Пинк и преди е споменавала, че Уилоу е силно и издръжливо дете. Почти никога не показва емоции, не плаче, не говори, когато се е случило нещо. 38-годишната певица разказва, че веднъж е седяла доста време в училище, защото Уилоу била много разстроена и не искала да каже защо. Пинк обяснила на дъщеря си, че няма да мръдне, докато тя не започне да говори за чувствата си и да допуска другите до себе си.

 

По-интересен бил отговора на малката - "Обещавам да ти разказвам повече за моите чувства, ако ти ми разказваш по-малко за твоите". Изпълнителката на "Who Knew?" неведнъж си е признавала, че е много емоционална и плаче често.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 5 години
2
11
!
Отговори
Познавам момиче, което получило за зъб нови дрeхи, китара и 50 лева.
Страница 1 от 1