.

Роналдо и Джорджина - наистина сгодени?

Хубавицата показваше пръстен по време на мача Португалия - Мароко

Ивета Иванова
Роналдо и Джорджина - наистина сгодени?
Снимка: Reuters

Все повече се засилиха слуховете, че Кристиано Роналдо и приятелката му, Джорджина Родригез, са официално сгодени.

 

24-годишната красавица беше забелязана на трибуните по време на мача Португалия - Мароко в сряда и сама показваше на хората около нея големия диамантен пръстен на безименния пръст на лявата й ръка. Джорджина е била облечена в червена фланелка на Португалия, за да подкрепя любимия си, и почти през цялото време говорила оживено със своя приятелка.

 

Двамата с Роналдо се срещат от около година, като през ноември се роди първото им дете Алана Мартина. Португалският голмайстор има и син - Кристиано Роналдо младши и близнаци - Ева и Матео, за които се знае, че са родени от сурогатна майка. Те се появиха на бял свят 5 месеца преди раждането на Алана.

 

Синът му пък се роди пред юни 2010, но така и не беше обявено публично коя е майката, въпреки че имаше много различни слухове (включително и за сурогатна майка). Футболистът има пълно попечителство над момчето.

 

Феновете коментират, че отличното представяне на Роналдо на Мондиала се дължи именно на прекрасното му настроение, заради годежа. Той отбеляза общо 4 гола за двата мача, които е изиграл националният отбор на Португалия досега.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...