.

Клои Кардашиян: Майчинството е прекрасно!

Звездата прости на Тристан Томпсън за изневярата

Ивета Иванова
Клои Кардашиян: Майчинството е прекрасно!
Снимка: Instagram

Клои Кардашиян призна, че адаптацията към майчинството е трудна, но на нея много й харесва. Нейни почитатели я попитаха как се справя с това и тя написа в Twitter: "Прекрасно е, честно! Понякога не знам кой ден е или не мога да си взема душ, но бебето най-накрая вече има добър режим на спане и аз имам време за себе си.

 

Риалити звездата и баскетболиста Тристан Томпсън имат двумесечна дъщеря - Тру. Томпсън беше забелязан да целува друга жена само няколко дни преди Клои да роди. Отношенията между тях бяха обтегнати известно време, но изглежда се опитват да изгладят нещата, защото двамата са заедно.

 

Фенка на Клои написа в Twitter: "Обичам и обожовам Клои, но съм много разочарована, че остана с Тристан. Тя призовава жените да ценят стойността си и да знаят кога да си тръгват, но когато дойде моментът тя да си тръгне, се оказа, че е лицемерка", коментира момиче в Туитър.

 

Звездата написа като отговор на този коментар: "Не е точно така, защото не знаеш какво се случва в нашия дом или колко е трудно да изградим всичко наново. Гордея се с моята сила".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...