регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Аврил Лавин с гадже-милиардер и нов албум

Пънкарката се възстановява от Лаймска болест

Ивета Иванова
Аврил Лавин с гадже-милиардер и нов албум
Снимка: Reuters

Връзката на Аврил Лавин и милиардера Филип Сарофим тече като по вода. През уикенда те бяха забелязани заедно в бистро в Западен Холивуд, където показвали истинска близост и били като залепени един за друг.

 

Бащата на Филип, Файез Сарофим, е наследник на цялото състояние на египетския род, от който произхожда семейството. Той е и един от собствениците на американския футболен отбор "Хюстън Тексънс".

 

По време на срещата, Аврил е била облечена с къса черна рокля с надпис на гърба: "LICK ME TILL ICE CREAM". Отпред на роклята се вижда апликация на сладолед.

 

Пънкарката няколко години се лекуваше от Лаймска болест и не беше активна на музикалната сцена. Сега обаче се говори, че тя най-сетне работи върху нов албум, който трябва скоро да излезе.

 

Последният й албум е от 2013 г. "Чувствам се много по-добре. Изминах дълъг път, докато стигна тук и сега записвам албум. Върнах си стария живот, което е чудесно. И съм благодарна, че отново правя музика", каза изпълнителката на Sk8er Boi пред "People".

 

От 2006 г. до 2010 г. канадката беше женена за вокалиста на Sum 41 Дерик Уибли, а от 2013 до 2015 неин съпруг беше друг известен музикант - фронтмена на Nickelback, Чад Крюгер.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...