.

Кейти Пери: Миналата година изпаднах в депресия

Намерила утеха в Бог

Ивета Иванова
Кейти Пери: Миналата година изпаднах в депресия
Снимка: Reuters

Кейти Пери е страдала от пристъпи на ситуационна депресия миналата година. Тогава сърцето ѝ е било разбито, защото получавала от публиката "смесени реакции" относно албумът ѝ "Witness", разказа тя пред австралийското издание на "Vogue".

 

33-годишната певица каза, че отдавала голямо значение на мнението на публиката, а тогава феновете не са реагирали по начина, по който Кейти очаквала. Затова и решила да отиде в института "Хофман" в Калифорния, който се занимава с емоционалното и психическо здраве.

 

"През годините мои приятели са ходили там и се връщаха съвсем като нови хора. Исках и аз да отида. Бях готова да пусна всичко, което ме спираше да бъда себе си напълно. Музиката е първата ми любов. И сякаш вселената ми каза: "Добре, ти говориш за любов на човека към самия себе си и автентичност, но сега ще те подложим на тест и ще видим колко точно обичаш себе си в действителност", разказа изпълнителката на "Dark Horse".

 

Болката, отварянето ѝ към по-висша сили, възвръщането ѝ към божественото, е това, което ѝ е дало сила и цялост, които не е подозирала, че има. Кейти Пери каза, че препоръчва на всички нейни колеги и приятели, които се чувстват разбити да посетят този център.

 

Според нея твърдението, че хората на изкуството трябва да чувстват болка, за да са способни да творят, е една от най-големите лъжи, която е била пробутвана на обществото ни.

 

Тя сподели още, че майка ѝ е набожна и се е молила за дъщеря си цял живот. Надявала се е, че Кейти ще се върне към Бог. "Аз никога не съм го оставяла, просто съм малко по-светски ориентирана. Бях по-материалистично настроена и правих всичко заради кариерата", обясни тя.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...