.

Тейлър Суифт с мил жест за рождения ден на Селена Гомес

Двете са най-добри приятелки от много време

Ивета Иванова
Тейлър Суифт с мил жест за рождения ден на Селена Гомес
Снимка: Instagram

Тейлър Суифт и Селена Гомес са най-добри приятелки от няколко години. За съжаление, Тейлър не успя да присъства на 26-ия рожден ден на Селена в неделя (22 юли). Изпълнителката на "Look What You Made Me Do" тогава изнасяше концерт в Ню Джърси, а звездата от "Още една история за Пепеляшка" празнуваше в Лос Анджелис.

 

Тейлър обаче не пропусна да отбележи рождения ден на приятелката си, дори да не беше с нея. Тя публикува снимка на розова торта в Instagram. Върху тортата е оформено сърце, на което е изрисувана цифрата 26 (възрастта на Селена) и се вижда надписа "Gomez Or Go Home", което е препратка към песен на Гомес - "Hands To Myself".

 

Тейлър написа: "Бих ли позволила на разстоянието да ме спре да отпразнувам рождения ден на най-добрата си приятелка? Може, но защо бих направила нещо такова?".

 

Снимки от партито на Селена Гомез също бяха публикувани в социалните мрежи. Звездата е облечена с дънков гащеризон. На една от снимките се вижда как Селена се наслаждава на отворена кутия с мъфини, върху които пише: "Честит рожден ден, Селена!".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...