.

Ирина Шейк се къпе по 3 пъти на ден

Малките бани я плашат

Ивета Иванова
Ирина Шейк се къпе по 3 пъти на ден
Снимка: Reuters

32-годишната манекенка казва, че няма нищо по-релаксиращо от едно продължително киснене във ваната, особено ако до нея са и любимите ѝ аксесоари. "Обожавам къпането. Аз съм човек, който се къпе три пъти на ден. Рускиня съм, затова обичач докато съм във ваната около мен да има свещи, храна, да гледам руска телевизия и разбира се - във водата да има много мехурчета", разкри Ирина.

 

Тя сподели още, че за нея е ужасно, когато пътува по работа някъде и трябва да се примирява със стоенето в малки, нелуксозни бани. Въпреки че обожава да се глези с ароматни вани и че кариерата ѝ върви отлично, моделът казва, че тя и съпругът ѝ, Брадли Купър, не водят много вълнуващ или бляскав живот.

 

Пред британското издание на списанието "HELLO!" тя посочи: "Нямам бляскав живот. Аз съм обикновен човек, когато не съм на работа. Тогава не нося токчета и грим. А просто гледам телевизия, ходя на кино, релаксирам с приятели, отивам на суши. Обожавам да гледам руска телевизия и да ям в леглото. Мога да кажа, че съм по-скоро домошар".

 

Ирина Шейк твърди, че не спазва никакви диети и дори обичала да си похапва. Често поръчвала храна за вкъщи, а и е голям фен на руската кухня. "Когато ходя в Италия и Испания, много ми харесват и техните национални кухни. Важен е балансът между тренировките и яденето", коментира руската манекенка. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...