.

Николета и Черната Златка с предупреждение към новите плеймейтки

Вижте коментарите на двете във Facebook

Николета и Черната Златка с предупреждение към новите плеймейтки
Снимка: Instagram

Финалът на конкурса "Мис Плеймейт 2018" ще е чак през месец септември, но вече се знае кои са 11-те участнички-финалистки. Скоро беше показана фотосесия на състезателките и темата за конкурса е сред най-обсъжданите в светските среди.

 

Явно това накара черната Златка да напише коментар във Facebook за новото поколение плеймейтки. Ето какво гласи поста на Златка Димитрова:

 

"В годините много често ме питат дали не съжалявам за началото на пътя към славата. Винаги отговарям с гордост, че титлата "Плеймейт" е най-хубавият комплимент, който съм получавала като жена, но не тя ми придаде стойност като човек. Конкурсът те изстрелва в Космоса, но не бива да забравяш, че хората живеят на Земята. Важно е да знаеш къде се намираш. За да няма повече спекулации по темата, не харесвам и не следя новите плеймейтки. Може би сред тях има достойни, но аз не мога да ги откроя. Продължавам да казвам, че в България със златни букви в историята на "Плеймейт" са записани само три имена - Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова".

 

Другата популярна плеймейтка - Николета Димитрова подкрепи колежката си и изказа сравнително сходно мнение. Тя се включи с коментар под поста на Златка:

 

"Титлата “мис плеймейт” няма да направи кръвта ви синя. Популярността е бреме и е до време, и изстрелвайки се рязко, знайте, че падането от високо е болезнено. Не бяха една и две мечтателките, които вече осъзнаха, че тяхното име няма да бъде причислено към легендарните за България в този конкурс - Златка Димитрова, Златка Райкова и моя милост - Николета Лозанова!".

 


Явно Златка и Николета са решили да обяснят новите участнички, че е възможно да се сдобият само с временна слава и да ги предупредят, че самочувствието им не бива да скача прекалено много. 

 


Някои потребители на социалните мрежи обаче веднага нападнаха двете плеймейтки, че няма нищо легендарно в конкурс, в който се събличаш гол и тази титла не е истинско признание. Други смятат, че някои победителки нарочно са се покрили и не показват такова желание да са в светлините на прожекторите.

 

"Права е. Други толкова известни проститутки няма да има", пишат интернет потребители.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...