.

Деми Ловато страда от усложнения

Имала висока температура и гадене

Ивета Иванова
Деми Ловато страда от усложнения
Снимка: Reuters

Деми Ловато страда от усложнения след като миналата седмица беше приета в болница, заради прием на свръхдоза хероин. Тя все още лежи в медицинското заведение Cedars-Sinai Medical Center в Лос Анджелис.

 

Според източници на TMZ, 25-годишната певица има силно гадене и висока температура, което вероятно е заради поемането на наркотици. Така тя още не може да бъде изписана от болницата.

 

Лекарите още не са решили кога точно ще я изпишат, но близките на Деми уверяват, че тя е в добри ръце и ще се възстанови напълно.

 

Говори се, че семейството ѝ вече е говорило с нея за евентуално влизане в специализирана клиника за лечение на зависимости веднага след като я изпишат. Дори вече проучвали вариантите. Те смятали, че ще е по-трудно, ако първо звездата се върне вкъщи, да я накарат след това да влезе в клиника.

 

Изпълнителката на "This Is Me" всеки ден е посещавана от бившето си гадже Уилмър Валдерама. Той прекарвал по няколко часа с нея и ѝ давал кураж. Изглеждал много загрижен. Двамата бяха заедно 6 години. Разделиха се през юни 2016 г.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...