.

Мел Би VS Виктория: Избухва ли война?

Двете не могат да се разберат за събирането на Spice Girls

Ивета Иванова
Мел Би VS Виктория: Избухва ли война?
Снимка: Reuters

Виктория Бекъм обяви война на Мел би зарада непрестанното ѝ говорене за евентуалното събиране на Spice Girls. Още миналата година, феновете на момичешката група се зарадваха, тъй като тръгнаха слухове, че те отново ще се съберат и ще направят световно турне. 

 

Твърдеше се, че турнето ще донесе на всяка от петте певици по 30 милиона британски лири. Виктория беше заявила още преди време, че няма желание да участва, но другите момичета от Spice Girls се надяваха, че мениджърът им, Саймън Фулър, ще успее да я убеди.

 

През май Мел Би обяви, че всички спайски са подписали договори, уреждащи събирането на групата. Пош Спайс обаче казала, че вече се уморила от спекулациите на колежката си. Виктория дори я обявила за лъжкиня, която постоянно пускала слухове за спайските, независимо дали са верни или не, с цел да привлече внимание.

 

"Мел Би ме изкарва като злодеят, който проваля плановете на групата", обяснявала звездата на приятели, пише The Sun. Тя твърдяла, че колежката ѝ всеки път дава някакви безпочвени обещания на феновете, и когато те не се спазят, изглежда така, сякаш вината е само у госпожа Бекъм.

 

Мел Би дори обещала, че момичетата ще пеят на сватбата на принц Хари. Гери също проявявала желание Spice Girls да правят концерти, но не го разнасяла като новина по медиите, тъй като нищо не е сигурно.

 

Съпругата на Дейвид Бекъм дори се свързала с Ема, Мел Си и Гери и им казала да се опитат да успокоят Мел Би и да ѝ попречат да прави такива смели изявления.

 

Миналата седмица Мел Би пусна голи снимки в басейн. Там тя е с най-добрия си приятел Гари Мадатян.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...