.

Пинк отменя концерти заради стомашна инфекция

Певицата даде обяснение за папарашката снимка на плажа

Ивета Иванова
Пинк отменя концерти заради стомашна инфекция
Снимка: Reuters

Пинк е била принудена да отмени втори свой концерт, защото е била приета в болница със стомашен вирус. Певицата е трябвало да пее в Сидни в понеделник, но отмени концерта си за втори път, заради лошото си състояние.

 

В събота тя беше приета в болнично заведение, заради дехидратация, но се оказа, че тази диагноза не е вярна, а изпълнителката на "Just Like a Pill" има стомашна инфекция. Тя ще прекара известно време на легло, а трябваше да има 5 участия в австралийския град.

 

Миналата седмица Пинк отново отмени концерт в Сидни. Папараци обаче я уловиха как се пече на плажа там, заедно с дъщеря си Уилоу, само няколко часа след отмененото шоу в петък. Тогава 38-годишната звезда изтъкна като причина за отмяната гръдна инфекция.

 

Почитателите обаче се ядосаха, когато я видяха на плажа. Пинк сама постна папарашката снимка в Instagram и се опита да се защити: "Няма нужда да давам обяснения, но заради респекта към феновете ми, ще го направя. Организирах това турне прецизно, опитвах се да направя това, което е най-добро за децата ми, като в същото време репетирах за най-доброто, физически натоварващо и красиво шоу в живота ми. Тази почивка на плажа "Байрън" беше планирана от 2017 г., за да изляза от хотелите и да прекарам малко време с децата си. Вече два пъти съм се разболявала на турне в Австралия, децата също, но първият път успях да се справя. Това, което папараците сега не ви показват са двете последователни посещение при доктор, антибиотици, стероиди, спрей за нос, спрей за гърло, ревящо бебе по средата на нощта и т.н.".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...