.

Ема Стоун получава паник атаки от 7-годишна

Актрисата не би се справила със стреса от социалните мрежи

Ивета Иванова
Ема Стоун получава паник атаки от 7-годишна
Снимка: Reuters

Ема Стоун разкри, че е била едва на 7 години, когато за първи път е получила паник атака. Тя казва, че е късметлийка, че има психическо заболяване, защото въпреки че е изтощително, това ѝ дава върховна енергия.

 

За списанието Elle актрисата посочва: "Бях на 7 години, когато започнах да получавам паник атаки. Майка ми винаги казва, че съм била родена с нервите извън тялото, а не в него. Но съм късметлийка, че имам това заболяване, защото то ми носи и върховна енергия". 

 

За нея актьорската игра е отдушник, лек за чувствителността ѝ. Тя споделя, че е прекалено емоционална, което понякога е проблем. "Чувствителна съм до такава степен, че това става проблем. Говорила съм с терапевта си за това и тя ми е казвала: "Добре, че си намерила актьорството като свое призвание". Започнах да играя в театъра като бях на 11 г. Но е по-странно, когато това стане твоя професия".

 

30-годишната звезда каза, че е изумена от лекотата и спокойствието, с които хората се справят с публикуването, коментирането в социалните мрежи и получаването на съобщения в Twitter и Instagram, но не смята, че тя би се справила добре с тези неща.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...