.

Мак Милър почина

Свръхдоза е вероятната причина за смъртта на бившия на Ариана Гранде

Ивета Иванова
Мак Милър почина
Снимка: Instagram

Рапърът Мак Милър почина на 26-годишна възраст в петък в дома си в Лос Анджелис. Той е бил намерен в безсъзнание. Когато дошли медиците, те установили, че е мъртъв, вследствие на сърдечен арест. Предполага се, че това състояние е било предизвикано от поемане на свръхдоза.

 

Близките и приятелите му били шокирани от случилото се. Твърди се, че на предната вечер той излязъл с приятели да гледат заедно футбол. Това са казали източници на списание "People".

 

Рапърът имаше проблем с наркотиците от години, а и открито е говорил за битката си с тях и с депресията. Последният му албум "Swimming" излезе на 3 август.

 

Мак имаше 2-годишна връзка с поп принцесата Ариана Гранде. Двамата се разделиха през месец май тази година, а някои потребители на социалните мрежи веднага спекулира, че той не можел да преживее раздялата и факта, че бившата му приятелка вече е сгодена. Смята се, че и много от песните му в новия албум са посветени на нея, но певицата беше заявила, че не може повече да търпи такава токскична връзка.

 

През уикенда Ариана публикува черно-бяла снимка на Милър, за да почете паметта му.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...