.

3 зодии, които обичат да правят комплименти на половинката

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които обичат да правят комплименти на половинката
Снимка: Pexels

Близнаци

 

Управлявани са от Меркурий, планетата на комуникацията, така че са родени майстори на словото. Нямат проблем с изразяването на чувства и емоции, не се боят да кажат това, което мислят. Най-истински са, когато правят комплименти на любимия/любимата. Интелигентни са и много остроумни, знаят как да ви разсмеят и да повдигнат духа ви. Обичат флиртовете и знаят какво да кажат, за да се разтопите.

 


Рак

 

Воден знак, управляван от Марс, което означава, че има дълбока и силна връзка с емоциите. Обичат силно и се привързват много към хората, които допускат до себе си. Като закрилници са. Изразяват обичта и подкрепата си със силни думи. Искат да се уверят, че знаете какво те чувстват към вас и защо ви смятат за толкова невероятни. Обичат да мечтаят и да творят, ще измислят оригинални начини да ви покажат и кажат колко прекрасни сте.

 


Везни

 

Балансът и стабилността са важни за везните. За да поддържат баланс, опитват да накарат партньорът им да се чувства сигурен във връзката и да е позитивен относно развитието ѝ. Комплиментите са начин да поддържат добри отношения с половинката. Везните са романтици и им харесва да говорят мило, да се грижат за половинката и да изчервяват другите с думите си. Чаровни и топли са, обичат да изразяват чувствата си, но ще очакват същото и от вас.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...