.

Тирион Ланистър - умира в 8 сезон на Game of Thrones?

Феновете смятат, че Питър Динклидж е намекнал това

Ивета Иванова
Тирион Ланистър - умира в 8 сезон на Game of Thrones?
Снимка: Instagram

Спойлер за осмия сезон на Game of Thrones се появи из интернет пространството. Виновникът за това е актьроът Питър Динклидж, който играе Тирион Ланистър във фентъзи сериала. Питър не дава много интервюта и рядко коментира сагата.

 

Дори след славата, която получи, благодарение на тази роля, той винаги седи встрани и навярно е давал най-малко изявления от всички други главни герои. Но тази година той наруши тази своя традиция и отговори на повече въпроси на журналисти и фенове.

 

Пред Vulture Динклидж призна, че персонажът му е претърпял доста драматично развитие за осемте сезона. "Той беше доста безотговорен в началото. Но порасна за няколко сезона и разви силно чувство за отговорност. Не морал, защото той винаги е имал морал, но той разбра какво да направи със своята интелигентност", коментира Питър.

 

Той разкри, че е доволен от края на историята на Тирион. И феновете смятат, че актьорът намеква, че героят му умира във финалния сезон на сериала. "Опитвам се да намеря правилните думи. Мисля, че за него е отреден много добър край. Няма значение какво е това - смъртта също може да е прекрасен завършек", обясни Питър Динклидж.

 

Новият филм, в който актьорът участва, "My Dinner With Hervé" излиза на екран на 20 октомври.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...