.

Ашли Греъм: Правих секс прекалено рано!

Тя смята, че заради това имала проблем с връзките

Ивета Иванова
Ашли Греъм: Правих секс прекалено рано!
Снимка: Reuters

Ашли Греъм сподели, че след като е навършила 20 г. е имала връзка с мъж, който я е обиждал и я е оскърбявал - и физически, и емоционално. Тя смята, че се е срещала с такива токсични мъже, защото прекалено рано си е разрешавала да прави секс с тях.

 

Любимата на Роналдо пробва булчински рокли?

 

31-годишната звезда призна пред Goop: "Знаех, че съм по-силна жена, когато реших да скъсам с него. И се запитах: "Кое е това нещо, което трябва да променя в себе си, за да не попадам отново в такава ситуация". И осъзнах, че проблемът е, че спя веднага с момчетата, че прекалено рано правя секс с тях". 

 

Джеси Джей не може да има деца

 

После решила, че вече ще чака, докато се омъжи. Но веднъж се появила пияна в модната си агенция си и отново разочаровала близките си. Майка ѝ я посъветвала да отиде в рехабилитационна клиника или в църква. Моделката не смятала, че имала проблем с алкохола, затова отишла на църква.

 

Гуен Стефани търси сурогатна майка

 

Така Ашли срещнала настоящия си съпруг, Джъстин Ървин, именно в църква. В началото го мислила за поредното момче, което само иска да се възползва от нея. Но впоследствие станало ясно, че Джъстин също чакал да се ожени, за да прави секс, споделя Ашли.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...