.

Парис Хилтън и Крис Зилка се разделиха

Явно няма да има сватба

Ивета Иванова
Парис Хилтън и Крис Зилка се разделиха
Снимка: Reuters

Парис Хилтън и Крис Зилка са се разделили, твърдят източници на "People". Двамата бяха сгодени в продължение на 11 месеца и се очакваше скоро да има сватба.

 

"Те скъсаха преди няколко месеца. Връзката им се задълбочаваше прекалено бързо и Парис осъзна, че това не е правилно за нея", казали са източниците. От JustJared твърдят, че Парис и Крис са се разделили в началото на ноември, защото връзката им се изчерпала, след двете години, прекарани заедно.

 

Ашли Греъм: Правих секс прекалено рано!

 

Крис Зилка предложи брак на богатата наследница в навечерието на миналата Нова година. Той ѝ е дал диамантен годежен пръстен, който струвал 2 млн. долара.

 

Хейли Болдуин смени фамилията си

 

 "Пръстенът е толкова разкошен и блестящ. Треперих, когато го слагах. Това е най-красивият пръстен, който някога съм виждала", сподели Парис пред "People" тогава.

 

Наум Шопов се сгоди
 

Никой от двамата не е коментирал слуховете за раздялата. Но Хилтън публикува своя снимка в Instagram, на която написа: "Това, което я направи силна, беше, че въпреки милионите неща, които я нараняваха, тя не говореше за нищо друго, освен за щастие.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...