регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Линдзи смени пиенето с готвенето

Ето какво разказа звездата

Ивета Иванова
Линдзи смени пиенето с готвенето
Снимка: Reuters

Линдзи Лоън беше известна с любовта си към партитата, както и с проблемите, които имаше с алкохола и наркотиците, заради които е получавала медицинска помощ няколко пъти. Актрисата постоянно беше преследвана и заснемана от папараци, което я е карало да се чувства неспокойна и дори да изпада в параноя.

 

Линдзи Лоън с ново гадже

 

През 2015 г. обаче тя се премести в Дубай и медийното внимание към нея спадна. Сега тя казва, че е като нов човек и няма постоянна нужда да пие, за да се забавлява. "Аз съм това, което съм. Аз съм добър човек. Грижа се за себе си. Здрава съм. Обичам да се забавлявам, но това не означава, че постоянно имам нужда да излизам и да пия и да се държа като луда", каза тя пред списание "Paper".

 

Ново риалити шоу от Линдзи Лоън
 

Звездата от "Шантав петък" прекара част от лятото си в Миконос, Гърция, където снимаше риалити предаване. Тя обясни, че много от приятелите, които са идвали на почивка там са искали всяка вечер да излизат и да пият.

 

"Тогава аз просто се прибирах вкъщи. Ако някой не искаше да излиза, идваше у нас и аз готвех. Обичам да готвя за хората около мен и да слушам хубава музика", признава Линдзи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...