.

Критикуват Ед Шийрън за облеклото му

Казват, че носил прекалено спортни дрехи на сцената

Ивета Иванова
Критикуват Ед Шийрън за облеклото му
Снимка: Reuters

Ед Шийрън и Бионсе представиха първия си дует, "Perfect", по време на фестивала Global Citizen Festival в Южна Африка. И двамата впечатлиха с изпълнението си, но Ед Шийрън отнесе доста критики в интернет по отношение на облеклото си.

 

Той беше облечен спортно - с дънки, блуза с дълъг ръкав и върху нея - черна блуза с къс ръкав и надпис. От друга страна, Бионсе се появи на сцената с официална, доста екстравагантна и впечатляваща цикламена рокля.

 

Ед Шийрън си взима почивка от музиката догодина


В социалните мрежи започна огромен дебат дали облеклото на изпълнителят на "Shape Of You" e подходящо и дали той не засрамва Бионсе, тъй като контрастът между двамата бил огромен.

 

"Ед Шийрън е 27-годишен мъж, фактът, че сме му позволили да се чувства добре, когато се облича така, и е до Бионсе, ме изнервя", пише потребител на Twitter. Други пък защитават певеца и казват, че всеки има свой собствен стил.

 

Ед Шийрън с първа голяма роля в киното


Ед явно обаче приема всичко с чувство за хумор, тъй като дори се пошегува сам със себе си и рекламира марката на дрехите, с които е бил чрез пост в Instagram. 

 

Снимка: Instagram/Twitter


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...