.

Том Делондж с научно-фантастичен сериал за скейтбордисти

Бившият вокалист на Blink-182 разказва за младежките си години

Ивета Иванова
Том Делондж с научно-фантастичен сериал за скейтбордисти
Снимка: Reuters

Том Делондж обяви, че ще прави свой научно-фантастичен сериал, вдъхновен от периода, в който е основал Blink-182. Той беше фронтмен и китарист на пънк-рок бандата от основавеното ѝ през 1992 г. до 2015 г.

 

Сериалът ще е адаптация на графичния му роман от 2016 г. - "Strange Times". Шоуто ще показва как петима тийнейджъри скейтбордисти, които разгадават паранормални истории и мистерии, са преследвани от агенти на правителството.

 

Музикантът обясни пред Variety: "Любовта ми към паранормалните явления и скейтбордът понякога може да бъде заменена само от любовта ми към обидния хумор. Сериалът ще комбинира всички тези неща в едно".

 

Делондж разкри, че ще бъдат проследени историите на "група пропаднали скейтбордисти" - това реално са били негови приятели от младежките години, от времето, в което е основал бандата, създала хита "All The Small Things".

 

"Действието се развива в същия град. Чарли, главният герой, е като мен. Момче, което търси отговори, което се опитва да намери изход от предградията, но в същото време се смее със своите нелепи и неподходящи приятели", обяснява Том.

 

Автобус блъсна колата на Травис Баркър

 

Green Day се завръщат

 

Mr. Brightside е най-слушаната песен при пътуване


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...