.

Пол Маккартни: Често сънувам Джон и Джордж!

Признава, че много му липсват

Ивета Иванова
Пол Маккартни: Често сънувам Джон и Джордж!
Снимка: Reuters

Пол Маккартни призна, че често мисли за The Beatles и си спомня с тъга за починалите членове на бандата - Джон Ленън и Джордж Харисън. Той твърди, че е трябвало те все още да са живи.

 

"Джон и Джордж все още са голяма част от живота ми, винаги ще бъдат. Щеше да бъде страхотно, ако пак можехме да съберем The Beatles. Много често мисля за тях двамата и ми става много тъжно, защото те трябваше все още да са тук. Това, което се случи на Джон беше ужасно нещо, а Джордж го сполетя ужасяваща болест. Като музикант често сънуваш, че си в студио или на сцената, в сънищата си често съм с момчетата. Скоро сънувах Джордж и беше прекрасно. Смятам Джордж за мой малък брат, той беше най-младият член на групата. Така отново виждам Джон и Джордж. The Beatles отново се събират - в съзнанието ми", сподели Пол в интервю за "BBC Radio Scotland".

 

Джордж Харисън почина на 29 ноември 2001 г., след битка с рак на белия дроб. Джон Ленън пък беше прострелян пред дома си в Ню Йорк от умопомрачен фен през декември 1980 г.

 

Пол казва, че все пак е благодарен, че някога ги е познавал. "Дори да има тъга, най-важното е колко съм радостен, че познавах тези момчета. Много ми липсват!", коментира той.

 

Снимка: Pixabay

 

Бийтълс са искали да играят във Властелинът на пръстените
 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...