.

Уейн Рууни е бил арестуван миналия месец

Футболистът е бил в нетрезво състояние на публично място

Ивета Иванова
Уейн Рууни е бил арестуван миналия месец
Снимка: Reuters

Английският футболист Уейн Руун е бил арестуван през декември в щата Вирджиния. Това съобщи говорител на полицейското управление в Лаудън Каунти, Вирджиния. Бившият капитан на "Манчестър Юнайтед" е бил задържан от унифорени за пиянство на публично място, а после бил пуснат под гаранция. Инцидентът е станал на 16 декември 2018 г.

 

Дейвид Бекъм ще лети из Космоса?

 

Рууни е трябвало да плати глоба от 25 долара, както и 91 долара за разноски. Но футболистът трябва да изчака и решението на съдия по повдигнатото му обвинение, което предвижда максимална глоба от 250 долара.

 

Кристиано Роналдо отрече слуховете за сватба

 

Твърди се, че Уейн е бил заловен на международното летище "Вашингтон-Дълес", когато се е връщал от Саудитска Арабия, където е гледал състезание от "Формула Е". Той е бил в нетрезво състояние и е псувал, според слуховете.

 

"Знаем, че това представлява интерес за медиите, но смятаме, че това е личен проблем на Уейн и няма да коментираме ситуацията публично", казва се в изявление на настоящия отбор на Рууни - "Ди Си Юнайтед".

 

Ваня Джаферович - фен на Linkin Park

 

Представителят на бившия английски национал каза следното: "По време на полета Уейн е взел пердписаната си доза приспивателни хапчета, но ги е смесил с алкохол и е бил дезориентиран при пристигането на самолета".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...