.

Мегз не издържа, припадна в съда

Дизайнерката дойде да подкрепи любимия си

Мегз не издържа, припадна в съда
Снимка: Instagram

Въпреки че на заседанието миналата седмица Румен Рончев обвини любимата си Мегз, че се опитва да открадне фирмата му, днес дизайнерката беше в залата за да подкрепи мъжа си, съобщава Dnes.bg

 

"Господин Рончев е под много силен психически стрес. Влизат хора при него и се възползват, че аз не мога да говоря с него. Обясняват му как съм затворила фирмата, как съм се отказала от него. Това никога няма да стане. Въпреки цялата ми болка съм тук”, с треперещ глас обясни Меглена Каканашева пред trafficnews.

 


Според думите й, преди нейната намеса, фирмата почти била фалирала и тогава съпругата на Румен Рончев не говорила за никакво щастливо семейство, но сега, когато бизнеса е в най-доброто си състояние от години, тя иска своя дял.

 


В залата, Мегз не остана незабелязана, тъй като припадна по време на процеса, съобщават от Plovdiv24. Спрямо Румен Рончев са повдигнати обвинения за обсебване и кражба заради опит за застрахователна измама с откраднатия джип на дизайнерката Мегз. Решението на съда бе той да остане в затвора.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...