.

Риана съди баща си

Вижте каква е причината

Ивета Иванова
Риана съди баща си
Снимка: Reuters

Риана съди татко си, защото той използвал името ѝ за създаване на своя фирма. Певицата е завела дело срещу баща си Роналд Фенти и компанията "Fenty Entertainment", тъй като те използват нейната фамилия (Фенти), с която пък звездата е кръстила собствения си козметичен бранд - "Fenty Beauty".

 

От The Blast съобщават, че в документите по делото пишело, че Риана съди баща си и друг човек, вероятно негов бизнес партньор - Мосес Перкинс, защото те са лъгали инвеститори, че поп певицата също участва в бизнеса и те са нейни агенти. Риана обаче казва, че няма нищо общо с компанията и баща ѝ никога не е имал разрешение да действа от нейно име.

 

Роналд Фенти също се е опитал да договори турне на певицата в Латинска Америка с компанията SBS Entertainment, която му предлагала повече от 15 млн. долара, както и два концерта в Лос Анджелис и един в Лас Вегас, които са щели да му донесат 400,000 долара. Изпълнителката на "SOS" не е давала съгласие за тези участия.

 

Твърди се, че звездата е предупреждавала няколко пъти баща си да не използва нейното име, но той така и не спрял, затова се стигнало до съд.

 

Риана пусна колекция бельо за Свети Валентин

 

Риана се ядоса на Тръмп

 

Тийнейджъри ограбили Риана и Кристина Милиан


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...