.

Лейди Гага: Социалните мрежи са тоалетната на интернет

Певицата се дразни на слуховете, че има връзка с Брадли Купър

Ивета Иванова
Лейди Гага: Социалните мрежи са тоалетната на интернет
Снимка: Reuters

Лейди Гага нарече социалните мрежи "тоалетната на интернет". Певицата заклейми сайтове като Twitter, защото те позволяват на хората лесно да разпространяват грешна информация, като слуховете, че Гага има връзка с Брадли Купър. Купър е женен за модела Ирина Шейк, а двамата дори имат 2-годишна дъщеря - Леа.

 

Лейди Гага вече не е сгодена?

 

Лейги Гага и Брадлу Купър участват във филма "A Star Is Born" и там играят влюбена двойка. Двамата изпълниха песента от филма по време на раздаването на наградите "Оскар". Потребителите на социалните мрежи бързо започнаха да разпространяват информацията, че химията между двамата не е само на екран, а те наистина били влюбени един в друг.

 

Лейди Гага гледала "Роди се звезда" инкогнито

 

"Първо, социалните медии, честно казано, са тоалетната на интернет, и това, което се причинява на поп културата е ужасно. Хората са видяли любов, и познайте, ние искахме да видите това. Това е любовна песен. Филмът "A Star Is Born" е любовна история", каза Гага в предаването "Jimmy Kimmel Live". Тя обясни, че с Брадли са се държали като екранните си герои, докато са изпълнявали песента, защото са добри артисти и са искали да направят прекрасно изпълнение.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...