.

Тейлър Суифт: Музиката лекува разбитото сърце!

Ето кои песни са помогнали на изпълнителката

Ивета Иванова
Тейлър Суифт: Музиката лекува разбитото сърце!
Снимка: Reuters

Тейлър Суифт твърди, че музиката е излекувала сърцето ѝ, когато е преживявала тежки раздели в миналото. Певицата споделя, че някои песни я връщат към определени моменти от миналото ѝ, а други са ѝ помогнали да премине през трудни периоди.

 

"Мисля, че начинът, по който музиката те връща обратно към отдавна забравен спомен, е нещото, което най-много наподобява пътуване във времето. И до ден днешен, когато чуя "Cowboy Take Me Away" на Dixie Chicks, си спомням какво е да си на 12 г., да стоя в стаята на семейния дом в Пенсилвания, да се уча да свиря на китара, едновременно да пея и да свиря акордите, репетирайки за концерт в кафенето. Когато чуя "I Write Sins Not Tragedies" на Panic! At The Disco, се връщам във времето, когато бях на 16 г., карах по улиците в Хендерсънвил, Тенеси, с моята най-добра приятелка, Абигейл, и еуфорично крещим текста на песента", разказа Тейлър пред британското издание на "Elle".

 

Песни, които са ѝ помогнали да излекува разбитото сърце, са "You Learn" на Аланис Морисет, "Put Your Records On" на Корин Бейли и "Why" на Ани Ленъкс.

 

Тя обича да пише песни, по същата причина, по която обича и да прави снимки - за да запомни най-хубавите и най-лошите моменти.

 

Тейлър Суифт: Късметлийка съм, че имам такива фенове

 

Тейлър помогнала на Селена да се възстанови

 

Тейлър Суифт посрещна 2019 г. с маскарадно парти


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...