.

Софи Търнър е искала да се самоубие

Разстройвала се от негативните коментари за Санса Старк

Ивета Иванова
Софи Търнър е искала да се самоубие
Снимка: Reuters

Софи Търнър призна, че е планирала да се самоубие. Звездата проговори открито за психическите си проблеми в предаването на доктор Фил -  "Dr. Phil Show". Когато актрисата е била на 17 г., или 4 години след започването на снимките на сериала "Игра на тронове", Софи е развила депресия.

 

"Странно е. Казвах, че не съм депресирана, когато бях по-малка, но тогава мислих много за самоубийство. Дори не знам защо", разкри тя.

 

Звездата от фентъзи сериала каза още, че смята, че е получила психически проблеми заради омразата и постоянните критики в социалните мрежи.

 

"Хората казваха неща като: "По дяволите, Санса е качила килограми", "По дяволите, Санса трябва да свали 5 килограма", "Санса е дебела". Просто имаше много коментари за теглото, за пъпките по кожата ми, защото бях тийнейджър и това беше нормално. Получавах много коментари за килограмите, кожата и затова как не съм била добра актриса. И аз просто им вярвах. Казвах си, че съм дебела, че имам много пъпки, че съм лоша актриса. Карах хората от отдела за костюми да ми стягат корсета доста", обясни Софи.

 

Имало е периоди, в които тя не е искала да излиза от дома си и да вижда най-добрите си приятели. Плакала е постоянно. Но после е потърсила професионална помощ и така състоянието ѝ се е подобрило.

 

Софи Търнър: Мислех, че вечно ще съм необвързана

 

Софи Търнър и Мейзи Уилмяс редовно се целували


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...