.

Бионсе: Сърцето на едното бебе спря в утробата ми!

Изпълнителката с изповед за тежката бременност и нуждата от цезарово сечение

Ивета Иванова
Бионсе: Сърцето на едното бебе спря в утробата ми!
Снимка: Reuters

Бионсе разказа за проблемите, които е имала с последната си бременност в документален филм, посветен на живота ѝ, който се излъчва по Netflix. Певицата роди близнаците Руми и Сър през юни 2017 г. Бременността е била неочаквана и заради нея Бионсе е трябвало да отмени участието си на фестивала "Coachella" през 2017 г.

 

"Трябваше да пея на "Coachella", но забременях неочаквано. И се оказа, че нося близнаци, което беше още по-голяма изненада. Моят организъм мина през неща, през които не подозирах, че е способен да премине. Бях 99 килограма в деня, в който родих. Имах изключително тежка бременност. Имах високо кръвно, развих прееклампсия. А докато бяха в утробата ми, сърцето на едно от бебета спря няколко пъти, затова трябваше да ми направят цезарово сечение по спешност", споделя 37-годишната звезда.

 

През 2018 г. все пак Бионсе е трябвало да пее на "Coachella", но много трудно се завърнала на сцената. Когато е започнала да репетира, постоянно е имала мускулни спазми. А и непрекъснато мислила за децата, сякаш била на сцената само тялом, но не и духом.

 

Бионсе и Джей Зи имат и 7-годишна дъщеря - Блу Айви.

 

Бионсе се страхува от сенките за очи

 

Учениците с намалени часове заради концерт на Бионсе


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...