.

Нападнаха Пинк заради снимки на децата ѝ

Вижте защо

Ивета Иванова
Нападнаха Пинк заради снимки на децата ѝ
Снимка: Reuters

Пинк каза, че ще спре да публикува снимки на децата си.

 

Тя има дъщеря Уилоу на 7 г. и син Джеймисън на 2 г. Скоро певицата постна снимка в Instagram, на която тя и децата ѝ се любуват на пеликан, който случайно е попаднал в къщата им. Пинк и децата са край басейна, като момиченцето е без фланелка, а гениталите на момчето се виждат.

 

Това предизвика много бурни реакции в социалната мрежа - много хора заклеймиха Пинк, че качва снимки, на които децата ѝ са полуголи. Дори заплашвали звездата, че ще бъде подаден сигнал към социалните служби.

 

После Пинк обработи снимката, за да няма проблеми.

 

"Не осъзнах това, не гледах на нещата по този начин. Това беше пеликан, той влетя в нашата стая и прекара 2 часа с нас, което беше невероятно. После се притесних, че той е болен и се обадих на службата за спасяване на животни. Никой не искаше пеликан. Опитахме да му дадем пушена сьомга - това беше единствения рибен продукт, който имахме. Това беше невероятно преживяване за моето семейство. Хората написаха отвратителни неща, плаках толкова много след това, защото искам да споделям моменти със семейството ми. От всичко, което съм правила, съм най-горда с децата си и просто повече няма да споделям неща за тях", посочи изпълнителката на "Who Knew".

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...