.

Джони Деп заживя с танцьорка от Русия

Тя се казва Полина Глен

Ивета Иванова
Джони Деп заживя с танцьорка от Русия
Снимка: Reuters

Джони Деп има връзка с рускиня, която работи като танцьорка. Актьорът срещнал Полина Глен на парти в Лос Анджелис миналата година и тя скоро се премистила в неговия дом в Калифорния. Двамата вече живеят заедно, което означава, че връзката им е сериозна, според близки на звездата.

 

"Полина се запозна с Джони на парти в Ел Ей. Тя често получава покани за такива събития и случайно го срещна. Тя е танцьорка и секси момиче. Тя не знаеше кой е Джони, докато той не дойде и не ѝ се представи", твърди източник на "Daily Mail".

 

Деп бил доволен, че Полина дори не знаела кой е той. "Той изяснява правни въпроси с бившата си жена, а тази красива руска танцьорка не иска нищо и дори не знае кой е той. Хората винаги изглеждат различно на живо. Когато тя разбра кой е той, тя беше щастлива. Тя е много мила, грижовна и талантлива", коментира източникът.

 

Рускинята често пътувала заради работните си ангажименти, но се коментира, че актьорът от "Карибски пирати" вече обмислял как да ѝ предложи брак. Той много искал да отиде в Русия и да се запознае с родителите на танцьорката.

 

Не се знае точната възраст на Полина, но се твърди, че тя все още не е навършила 30 г. Джони Деп е на 55 г., но възрастовата разлика не притеснявала двойката.

 

Снимка: Instagram

 

Снимка: Instagram

 

Снимка: Instagram

 

Джони Деп: Искаха да ме махнат от Карибски пирати

 

Амбър Хърд: Получавах смъртни заплахи заради Джони Деп!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...