.

Стефан Вълдобрев с награда от международен филмов фестивал

Ето какво спечели той

Ивета Иванова
Стефан Вълдобрев с награда от международен филмов фестивал
Снимка: Facebook

Стефан Вълдобрев спечели престижна награда от международен филмов фестивал. Българският актьор и певец взе приза за поддържаща роля в чуждоезичен филм на Fusion Film Festival, който се провежда във Валенсия.

 

Става въпрос за ролята в "Далече от брега". Изпълнителят на "Ето така" обаче не е имал възможност да присъства на церемонията, разбира се от социалните мрежи.

 

Режисьорът на лентата, Константин Бонев, обяви: "На току - що завършилия Fusion Film Festival във Валенсия наградата за поддържаща роля в чуждоезичен филм е за СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ за ролята на Тапата в "Далеч от брега"! Честито!".

 

Вълдобрев подчерта, че това е важно признание за него и написа: "С гордост споделям и поста и радостта на Костадин Бонев, режисьор на "Далече от брега". Новината научих онзи ден лично от него, директно от церемонията във Валенсия.Благодарен съм на целия ни актьорски отбор и целия снимачен екип на филма. Наздраве за всички тях!".

 

Актьорът е бил зает с репетиции. Миналия петък се състоя премиерата на мюзикъла "Евита", поставен на сцената на Пловдивската опера. Режисьор е  доц. Нина Найденова, а диригент - Константин Добройков.

 

Снимка: Facebook

 

Димитър Маринов подарил китара на Стефан Вълдобрев


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...