.

Няма да има сериал, посветен на Аря Старк

Едва ли ще разберем какво има на запад от Вестерос

Ивета Иванова
Няма да има сериал, посветен на Аря Старк
Снимка: Reuters

От последния епизод на "Игра на тронове" се разбира, че Аря Старк отново ще се отдаде на приключение - тя иска да провери какво съществува на запад от Вестерос. Аря посочва, че всички карти свършват до Вестерос, затова е любопитна да открие какво има на запад от там.

 

И много почитатели на сериала коментират, че вероятно трябва да бъде направен нов сериал, който да е изцяло посветен на пътуването на малката сестра Старк и на проучванията, които тя ще прави.

 

Програмният директор на HBO, Кейси Блойс, сподели, че това обаче няма как да се случи.

 

От "The Hollywood Reporter" питат Кейси каква е вероятността да бъде направен сериал, посветен на Аря, а той казва: "Не, не, няма. Искам този сериал, този "Игра на тронове" - сериалът на Дан и Дейвид да си остане тяхно собствено нещо. Не искам да вземам герои от там, които сценаристите са създали по красив начин, и да ги поставям в друг свят, който друг човек създава".

 

Актьорът, който играе Джейми Ланистър - Николай Костер-Валдау, скоро беше обяснил, че за него би било интересно да гледа сериал, който е посветен на пътешествието на Аря Старк.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...