.

Нина Добрев и Пол Уесли не се понасяли

Те играха влюбена двойка в "Дневниците на вампира"

Ивета Иванова
Нина Добрев и Пол Уесли не се понасяли
Снимка: Reuters

Нина Добрев и Пол Уесли, които играеха влюбената двойка Елена Гилбърт и Стефан Салватор в "Дневниците на вампира", са се мразили в началото.

 

Сериалът се излъчваше от 2009 до 2017 г. и по време на първите месеци, в които е сниман, Нина и Пол не са се понасяли. 

 

"Пол и аз не се разбирахме добре в началото. Уважавах Пол Уесли, но не харесвах Пол Уесли. Спомням си как всички идваха при мен, след като сериалът започна да се излъчва и ме питаха дали аз и Пол не сме двойка и в реалния живот. Всички мислеха, че между нас има страхотна химия. Сега осъзнавам, че границата между любовта и омразата е малка, ние се мразехме толкова много, че това е било видяно като любов. Ние просто не се разбирахме по време на първите 5 месеца от снимките", коментира актрисата пред "Directionally Challenged".

 

Всъщност Нина и Пол никога не са имали връзка, но актрисата от български произход имаше романс с друга звезда от сериала - Иън Сомърхолдър.

 

Нина признава, че сега тя най-често се вижда с Пол, а не с други от екипа на сериала, което е било неочаквано за нея. Двамата станали много близки и дори съпругата на Уесли е една от най-добрите приятелки на Нина Добрев.

 

Снимка: Reuters


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...