.

Никол на почивка без Гришо

Намеква ли, че са разделени?

Ивета Иванова
Никол на почивка без Гришо
Снимка: Reuters

Никол Шерцингер впечатли феновете си със сексапилни снимки от лятната си почивка. Певицата е на екскурзия на остров Капри в Италия и демонстрира перфектна фигура на плажа.

 

В интернет обаче се появиха и папарашки снимки, на които Никол изглежда по-пълна и за които някои нейни почитатели смятат, че са обработени. Звездата явно е решила да докаже, че е в страхотна форма и да не обръща внимание на тези фотоси.

 

"Борила съм се с теглото и визията си през целия си живот и все още го правя, но с течение на времето осъзнавам, че трябва да го карам по-леко... Трябва да избера да приемам себе си и тялото си във всички фази, през които то преминава, и през всички сезони. Благодарна съм за тялото си, над което работих толкова здраво във фитнеса", написа тя.

 

Нейните последователи забелязаха, че тя поства и цитати, с които сякаш намеква, че наистина тя и българския тенисист Григор Димитров са разделени.

 

"Чувствам се свободна", "Продължавай да гледаш напред, това е тайната на живота", "Понякога просто трябва да спреш и да се наслаждаваш на красотата на света", гласят статусите на Никол.

 

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...