.

Майли ядоса феновете, засрамила девствените?

Фурор в Instagram!

Ивета Иванова
Майли ядоса феновете, засрамила девствените?
Снимка: Reuters

Почитателите на Майли Сайръс са разгневени заради видео, което тя постна в Instagram. Звездата рекламира новия си сингъл "Mother’s Daughter" с провокативни клипове и послания, които явно не се нравят на феновете.

 

Преди дни тя сподели видео, в която се казва: "Девствеността е социален конструкт". Звездата отнесе критики за това послание и доста нейни последователи пишат негативни коментари под него.

 

Те смятат, че така Майли дава лош пример, особено на по-малките си фенове и им казва, че трябва да се срамуват от това, че са девствени.

 

"Майли, ти си прекалено умна, за да постваш нещо толкова тъпо. Ти носиш отговорност за днешните млади, за Бога!", "Често казано, не трябва да постваш такива неща. Трябва да уважаваш изборите на хората и да уважаваш факта, че имаш и млада публика. Не е добре да караш хората да се срамуват от това, че са останали девствени", пишат последователите на певицата.

 

Феновете коментират, че девствеността не е нещо маловажно и че всеки е свободен да прави каквото реши с тялото си, без да бъде съден.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...