.

Ед Шийрън: Чувствам се като животно в зоопарка

Вижте защо!

Ивета Иванова
Ед Шийрън: Чувствам се като животно в зоопарка
Снимка: Reuters

Ед Шийрън сподели, че славата не му понася и всеки ден се чувства разтревожен и напрегнат заради известността си. Певецът не обичал, когато феновете започнат да го снимат.

 

"Нямам проблем да говоря с хората. Но имам, когато хората започват да ме заснемат или са се втренчили в мен. Това ме кара да се чувствам странно. Сякаш не съм човек. Ако искате да дойдете до мен и да започнете някакъв разговор с мен, дори никога да не сме се срещали преди, просто елате. Но това, което наистина ме отдръпва, е когато има някакъв момент с феновете, който е много искрен и приятен, а накрая те искат да се снимаме", обясни звездата в интервю за Charlamagne Tha God.

 

За него снимките развалят истинската връзка, която създава с феновете и го карат да се чувства разтревожен.

 

"Това те връща на земята, ти си просто 15 лайка в Instagram. Ако хапвам в ресторант, предпочитам лична стая, защото ако ям, където са всички, хората ме снимат, докато ям храната си. Чувствам се като животно в зоопарка. Не искам да се оплаквам, имам страхотна професия и страхотен живот. Но просто искам да избегна тези неща", коментира изпълнителят.

 

Ед Шийрън с най-печелившото турне в историята на музиката

 

Критикуват Ед Шийрън за облеклото му


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...